Jakter

Troféjakt på Margreteholm

Vi kan nu erbjuda exklusiva trofédjur av dovhjort på Margreteholms Gård. Jakthägnet ligger väldigt fint beläget vid sjön stråken i Mullsjö kommun. Vill du läsa mer om gården så finns information på www.ryforsnedre.se

Jakten

Vi jagar i ett ca 90 ha stort hägn med växlande biotoper och mycket djur i rörelse. Vi jagar aldrig mer än en jägare åt gången men vill du ha med en ”ickejägare” så går det att lösa. Guide är alltid med under jakten, vilken bedrivs som smyg och/eller vakjakt. Under dagen tar vi ett uppehåll för lunch.

Boende

Självhushåll går att boka på gården för 500 kr/natt. Hotell finns inne i Mullsjö samhälle för Er som vill ha det extra gott. Hela djuret tillfaller skytten. Vill du ha din hjort monterad så ordnar vi detta. Alla priser inkl. moms.

Priser (SEK)

Jaktdag 2500:- per person
Helskovel (inkl ev medaljtrofé) 15 000:-
Halvskovel (även helskovel med tydlig flikning) 8 000:-
Stång 7 000:-
Spets 5 000:-
Smalhind (dec-jan) 5 000:-
Kalv 3 000:-

Hjortjakt i Skottland

Välkommen på hjortjakt i det storslagna Skottland! Området vi jagar i är vida känt för sin spännande hjortjakt och sin fantastiska natur med branta berg och fjordar om vart annat.

Boende

Vi bor mitt i jaktområdet på ett litet trevligt hotell som är nybyggt sedan hösten 2012. Hotellet är 4 – stjärnigt.

http://www.mingarryparkhouse.co.uk/

Boendet och maten är av högsta klass här och vi avnjuter en stadig frukost var morgon och en rejäl 2-rätters middag varje kväll. Under jaktdagarna skickas också ett lunchpaket med ut på berget som inte är helt fel efter några timmars vandring. För dom som önskar och har orken kvar på kvällen är det bara att sjunka ner framför brasan och avnjuta något ifrån baren.

Intresserad av att boka en jakt genom oss? Hör av dig på info@axtorpsjakt.se