Kurser

Kurser på Axtorps Jakt

Här kan du läsa om våra kurser, och se till att göra en intresseanmälan här på sidan så kontaktar vi dig så snart vi har spikade datum för kurserna.

Peter Ekeström och Björn Lindevall från Jakthundar & Jakt

Peter Ekeström
Ni får tillsammans med Peter gå in i hägnet med din hund och träna på vildsvinen. Du/ni ställer alla möjliga frågor ni kan komma på och Peter svarar så gott han kan. Vid varje hägnkurs är det sex stycken ekipage bestående av hund och hundförare. Man släpper en hund åt gången och alla får följa med in i hägnet och ta del av vad som sker. På så vis får man se varandras hundar och kan få lite extra tips. (Alla får släppa sin hund.)

Björn Lindevall
Föreläsning med Björn. Björn är veterinär och driver även en podcast tillsammans med Peter som heter Jakthundar & Jakt. Björn kommer hålla i en föreläsning om första hjälpen för din jakthund och andra frågor inom yrket veterinär.

Vi byter vid lunch.

Lunch ingår!


Handladdningskurs med Lars Qvist

Vill du lära dig handladda din egen ammunition? Välkommen på en kurs i handladdning med Lars Qvist.

1500:- inkl. lunch


Eftersökskurs med Jan-Erik Fasth 2 dagar

Tvådagars eftersökskurs med Jan-Erik Fasth.
Med många års erfarenhet av eftersök och eftersökshundar så berikar han din helg full med nyttig information om skottplatsundersökningar och diverse andra tips på hur man ska uppträda och tänka vid eftersök. Det blir både teori och praktiska övningar.

Lunch båda dagarna ingår.


Intresseanmälan för våra kurser

För- och Efternamn
E-post
Telefon

Skriv vilken kurs du är intresserad av och vilket datum (om det finns datum utskrivet i kursbeskrivningen)

Jag godkänner att Axtorps Jakt lagrar mitt namn, min e-postadress och mitt telefonnummer för att kunna återkoppla till mig. Uppgifter används uteslutande inom ramen för verksamheten.